Producten :: PRIMO BBQ'S :: Primo Kamado

De Primo Kamado komt oorspronkelijk uit Azië en is volledig vervaardigd uit keramiek. Hij is ei vormig en werkt volledig op houtskool. De wanden van deze barbecue werken isolerend en reflecterend, dus eens deze barbecue warm is zijn de zijwanden in staat de hitte af te geven naar de gerechten waardoor ze sneller garen.

Bij metalen barbecue's gaat er veel warmte verloren omdat hier geen warmte word vastgehouden. Ook zijn metalen barbecue's aan de zijkant zeer heet door de gloeiende kolen en het gerecht wat erop ligt zal sterk uitdrogen.

Bij de Primo Kamado blijven alle gerechten sappig en de smaak blijft bewaard omdat de warmte in de barbecue zelf blijft ! Ook is er minder houtskool nodig om de Kamado op tempertuur te houden.

Met deze barbecue kan je bakken, cake maken, kip, spareribs, allerlei vlees bereiden en zelfs pizza klaarmaken. Kortom alles wat je normaal in de oven kan bereiden kan je maken in deze Primo Kamado barbecue !

De Primo Oval Junior moet zeker niet onderdoen voor zijn grotere broer. Met een kookoppervlakte van 48 cm x 38 cm kan je al enige tijd verder. Tevens is hij nog uitbreidbaar met diverse roosters wat nog meer mogelijkheden biedt.

Tevens is deze Primo barbecue volledig geproduceerd in de USA en heeft hij 20 jaar garantie op de keramiek ! Hieronder de grootste voordelen van deze barbecue:

  • Binnen de 15 minuten kan hij al gebruikt worden !
  • Bestaat grootendeels uit keramiek wat de warmte zeer goed vasthoud !
  • 1 lading houtskool is goed voor 10 uur bakplezier.
  • 20 jaar garantie op dekeramiek.
  • Geschikt voor direct en indirect grillen
  • Stabiele temperatuur tijdens heel het bakproces.
  • Weersbestendig

Al onze barbecue's worden geleverd met scharnieren op het deksel, een temperatuurmeter, 2 grill roosters en 4 keramische voetjes.

Tafels voor deze Primo toestellen optioneel verkrijgbaar !

primo barbecue

  
Prijs inclusief: € 1,031.94 1,146.60
Prijs exclusief: € 852.84 947.60

Dit product is meteen leverbaar